Notícies
Publicat el 11.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Quatre detinguts i un agent ferit en un cap de setmana intens per a la Policia Local
Redada Policia Local Argentona
Plantació de marihuana intervinguda. Foto: Instagram de la Policia Local d'Argentona

En un treball coordinat, la Policia Local d'Argentona, juntament amb els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional, han tingut un cap de setmana de gran activitat, que ha resultat en diverses intervencions en el municipi.

La nit de divendres, un noi menor d'edat de Mataró va ser arrestat després de causar danys en habitatges i com a mínim, en set vehicles estacionats, trencant vidres i retrovisors. L'alerta va sorgir quan els veïns van contactar amb la Policia Local a dos quarts de dotze de la nit informant de l'alteració de l'ordre públic per part d'un grup de joves d'entre 15 i 21 anys a prop de la plaça Montserrat. A l'arribar la policia, el grup es va dispersar, però va ser possible identificar alguns dels seus membres. Durant l'operatiu, es va detenir un jove menor d'edat després de resistir-se i agredir un agent del cos de la Policia Local, causant-li lesions en una mà. 

El cap de la Policia Local, Isaac Martínez, ha expressat la seva satisfacció per l'èxit de l'operatiu que, després de mesos d'investigació, ha permès identificar al grup que presumptament està darrera dels actes de vandalisme en vehicles a Argentona. A més, des de la comissaria, es fa una crida a les persones afectades pels desperfectes perquè es posin en contacte amb la Policia Local (93 797 13 13) per denunciar els danys soferts.

D'altra banda, en un operatiu conjunt de la Policia Local i la Policia Nacional, dos individus van ser detinguts divendres a la nit per infraccions relacionades amb la llei d'estrangeria i delictes en contra dels drets dels treballadors. A més a més, es van presentar diverses denúncies per la possessió i consum de substàncies estupefaents en diversos locals de concurrència pública.

Finalment, dissabte al matí, en un altre operatiu, la Policia Local juntament amb Mossos d'Esquadra van haver d'actuar en un incident que inicialment semblava un incendi. Després de l'alerta per la crema d'un quadre elèctric en un habitatge del veïnatge de Can Raimí, els bombers, amb el suport de la Policia Local, van descobrir una plantació amb més de 500 plantes de marihuana a l'interior de l'immoble en arribar a l'escena per extingir les flames. Un veí d'Argentona de 44 anys va ser detingut per un delicte contra la Salut Pública.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800