Notícies
Publicat el 01.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Xarxa Argentona ens porta la màgia de Txema Muñoz amb 'Lumière'
L'espectacle tindrà lloc aquest diumenge (18h) a La Sala
Txema Muñoz a Lumiere

El mag Txema Muñoz torna a fer parada a Argentona, aquest diumenge, per presentar-nos el seu nou espectacle 'Lumière', una proposta d'humor màgicament familiar. Xarxa Argentona ha programat el penúltim espectacle de la temporada que combina la màgia, el clown i el mim.

En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, el mag Txema Muñoz ens explica que es va inspirar amb "els germans Lumière, els impulsors del cinema mut i els primers a enregistrar imatges amb una càmera, per això l'espectacle és blanc i negre", concreta. Entre altres curiositats, lumière significa llum i és "per això que hi ha una bombeta" i una jaqueta que tenen protagonisme important. Muñoz explica que el protagonista és "un noi que espera un tren en una estació. Mentre no arriba, sorgeixen coses realment molt màgiques" i la seva imaginació anirà més enllà de l'estació on es troba.

Per crear aquest món de sorpresa i màgia, Txema Muñoz, amb formació de clown i mim, ha acabat de perfeccionar l'espectacle amb la visió externa de Carles Sans, d'El Tricicle. La companyia ha viatjat per una quinzena de països i ha estat premiada a festivals i trobades de màgia d'arreu del món.

'Lumière' es podrà veure aquest diumenge 3 de març, a partir de les 6 de la tarda, a la Sala d'Argentona. Encara hi ha entrades disponibles a la web de l'entitat al preu de 8€ per a públic general i de 7€ anticipada i/o carnet de família nombrosa o monoparental. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800