Notícies
Publicat el 29.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Mor un veí d'Argentona per un despreniment de pedres a Àger
L'home es trobava a prop d'una via d'escalada
Mor un veí d'Argentona per un despreniment de pedres a Àger

Un veí d'Argentona va perdre la vida ahir per un despreniment de pedres en una via d'escalada a Àger, a la Noguera. L'accident va ocórrer quan l'home, que anava acompanyat i que es trobava a uns deu metres de l'inici de la via "Esperando el Parche de Morfina", va ser colpejat per unes pedres que es van desprendre de la paret.

Els serveis d'emergència van ser alertats del sinistre a les 12:26 del migdia. Els Bombers de la Generalitat, amb el suport aeri d'un helicòpter de rescat medicalitzat, es van desplaçar a la zona, acompanyats pels especialistes del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat de rescat terrestre.

En localitzar els escaladors, l'helicòpter va apropar els efectius de rescat fins a la víctima i el metge en va certificar la mort. La Unitat d'Intervenció de Muntanya (UIM) dels Mossos d'Esquadra es va fer càrrec dels atestats i de l'aixecament del cos, mentre que l'altre escalador va ser acompanyat pels Bombers fins al poble d’Àger.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800