Notícies
Publicat el 21.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Els Buonaparte' es retrobaran a La Sala
Una comèdia de Ramon Madaula, dirigida per Sílvia Munt i interpretada per David Bagés, Pau Roca i Oriol Guinart
Els Buonaparte, amb Pau Roca i David Bagés

‘Els Buonaparte’ és la segona proposta de la recentment estrenada temporada (febrer a maig) a La Sala d'Argentona. En aquesta ocasió veurem a Napoleó Bonaparte i el rei Josep I protagonitzant una comèdia històrica que mostra el que amaguen les virtuts i els pecats més inconfessables. Sílvia Munt dirigeix el text de Ramon Madaula i amb la interpretació de David Bagés, Oriol Guinart i Pau Roca.

En una entrevista al programa TikTak de Ràdio Argentona, l'actor Pau Roca explica que un dels moments més àlgids de l'obra és "quan esclata el conflicte definitiu, que és sobre l'amor, sobre si aquests personatges estan disposats a atrevir-se a parlar d'alguna cosa més que no sigui sobre la guerra i la victòria". Un altre dels moments que recomana prestar atenció té relació amb "les grans idea que tenia Napoleó. Una altra cosa és l'execució, que segur que es va equivocar perquè va utilitzar la violència". Roca confessa que, durant la preparació del seu personatge de Napoleó Bonaparte, ha pogut "entendre les seves contradiccions, no només perquè veig que tenia uns ideals lloables sinó perquè entenc el caràcter, el seu perfeccionisme i el moment històric en què ho vivia".

‘Els Buonaparte’ es podrà veure a La Sala d'Argentona aquest diumenge 25 de febrer a les 6 de la tarda. El preu de les entrades és de 21€ a taquilla, 16€ amb entrada anticipada i de 12,5€ amb l'abonament.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800