Notícies
Publicat el 14.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila: 'Hem obert cinc expedients sancionadors per morositat en el pagament del rebut de l'aigua'
Entrevista a l'alcaldessa d'Argentona sobre el ple del mes de gener
Montserrat Capdevila Ràdio Argentona entrevista política

L'Ajuntament d'Argentona ha posat en marxa una ofensiva contra el frau d'aigua, amb l'obertura de cinc expedients sancionadors per morositat i la suspensió del subministrament en tres d'aquestes incidències per ús fraudulent. A partir del mes d'abril, en el marc de la recèn aprovada ordenança municipal sobre la gestió de l'aigua, s'imposaran sancions als usuaris que sobrepassin els llindars establerts, precedits per una campanya informativa que alertarà els consumidors responsables mitjançant notificacions per escrit. Així ho ha confirmat l'alcaldessa Montse Capdevila i líder de Tots per Argentona a la ràdio municipal.

Durant l'entrevista política de Ràdio Argentona, Capdevila també ha contestat a les crítiques rebudes d'Unitat sobre el projecte d'arranjament dels carrers del municipi. L'alcaldessa assegura que la planificació ha estat pensada en detall, incorporant millores en l'accessibilitat, clavegueram, la xarxa d'aigua i els asfaltats, i incloent també la reforma de les voreres.

El projecte d'urbanització del Collell també ha estat objecte de rèplica. L'alcaldessa ha rebatut les afirmacions del Partit Popular sobre la manca de voluntat política per a la seva realització. Montse Capdevila ha detallat que el projecte segueix avançant, amb una junta de propietaris activa i l'aprovació del Pla d'Ordenació Municipal (POM), i que es troba actualment en procés de desenvolupament.

Responent a les crítiques dels grups de l'oposició per les estadístiques presentades en l’últim ple, l'alcaldessa ha assegurat que són dades que fins ara no s'havien recollit i que per tant no hi ha un històric d'informació. També ha afegit, en resposta al líder d'Unitat, que no necessita fer-ne propaganda al ple municipal.

Finalment, s'ha referit als acords de col·laboració en matèria de promoció econòmica, gestió de residus, seguretat, ocupació i cultura que s'estan treballant amb els ajuntaments de les quatre ribes (Cabrera, Dosrius, Òrrius i Argentona). En aquest marc, ha anunciat avanços en les negociacions per ampliar el servei de transport públic des de Cabrera a l'estació de Renfe perquè també en puguin fer ús les persones residents d'Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800