Notícies
Publicat el 12.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Toni Segarra: 'Si donem prioritat a les persones, hem de començar arreglant voreres'
Entrevista al regidor d'Unitat Argentona
Toni Segarra Unitat

El líder del grup municipal d'Unitat, Toni Segarra, ha expressat la seva oposició al pla d'arranjaments de carrers que el govern ha presentat als partits del consistori: "Quan han reunit als grups per presentar-lo, ja ens han mostrat la proposta redactada. No sabem el criteri que han fet servir per prioritzar unes determinades actuacions. Hi estem totalment en desacord".

Segons Segarra, els esforços s'haurien de concentrar més en la millora i l'arranjament de les voreres, un element que considera que hauria de ser prioritari.

Durant l'entrevista de la roda política, el regidor ha criticat també les últimes estadístiques presentades pel consistori, tatxant-les de "propaganda". Al seu parer, falten dades clau com, per exemple, el nombre d'incidències que realment s'arriben a resoldre.

El cap d'Unitat també ha tocat el tema de la sequera, subratllant la manca d'actuació preventiva per part de les administracions durant els últims anys respecte al canvi climàtic. Proposa realitzar un estudi detallat per determinar el cost que representaria la reparació integral de la xarxa de canonades d'Argentona i explorar les vies de finançament de les obres a través de crèdits, contribucions especials i l'assignació d'una partida pressupostària més ampla, retallant despeses del pressupost actual fins a les "imprescindibles".

Finalment, Segarra considera que les sancions que preveu la nova ordenança de tinença d'animals no seran efectives per evitar les defecacions de gossos a la via pública.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800