Notícies
Publicat el 05.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Mariona Pasqual: "En només un mes, s'han registrat en el cens municipal un centenar de gossos"
Entrevista a la regidora d'ERC sobre el ple de gener
Mariona Pasqual entrevista política Ràdio Argentona

Des de la l'entrada en vigor de la nova ordenança de tinença d'animals fa un mes, un centenar de gossos s'han inscrit en el cens municipal. L'incompliment del tràmit, que és obligatori per als propietaris d'animals domèstics, pot comportar una sanció de fins a 3.000 euros segons la nova normativa.

Mariona Pasqual, regidora de Benestar Animal, assenyala la importància de fer el registre: "les mascotes són un membre més de la família i, per tant, hem de fer constar que viuen a casa nostra".

La regidora, que ha obert la ronda d'entrevistes polítiques, també ha destacat que durant el mes de febrer es mantindrà activa la campanya de divulgació de l'ordenança. A més, ha advertit que, a partir del mes març, es prendran mesures més estrictes, "ens posarem seriosos".

També ha explicat que es realitzarà una neteja exhaustiva de les àrees especialment afectades per les miccions i excrements d'animals, prohibides per la nova ordenança en façanes, mobiliari urbà i voreres: "la ciutadania està molesta per les defecacions i els orins. N'hem de prendre consciència si volem tenir els carrers nets".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800