Notícies
Publicat el 05.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La nova temporada d'espectacles inclou una activitat sorpresa
És una de les novetats més destacades de la programació que anirà de febrer a maig
Nova temporada a La Sala

La regidoria de Cultura ha presentat la nova programació d'espectacles de La Sala d'Argentona durant els mesos de febrer a maig de 2024. El regidor de Cultura, Quim Capdevila, i el tècnic, Joan Chaves, han estat convidats al programa TikTak per presentar-nos la nova programació d'espectacles de La Sala d'Argentona pels mesos de febrer a maig per aquest 2024.

Han destacat la qualitat artística de la selecció d'obres de teatre, música i dansa, així com han donat una mica més de detalls a una de les novetats més destacades de la programació: l’escenari secret. Per primera vegada, la regidoria de cultura proposa una activitat sorpresa adreçada a un grup reduït d'espectadors. El 20 d'abril, amb trobada a la plaça de l'església (19h), el públic que tingui invitació descobrirà aquesta experiència artística i de proximitat, i que compta amb el suport de l'Oficina de Difusió Artística de Cultura de la Diputació de Barcelona. L'objectiu d'aquesta és reivindicar nous espais no habituals per a la difusió artística. No obstant això, la Temporada s'estrenarà el divendres 16 de febrer amb la companyia de Teatre Nu i la peça "Estimadíssims malvats" de Víctor Borràs, interpretat per Jordi Vidal i Laia Vallès.

La venda d'entrades es podrà fer presencial a partir d'aquest dimarts 6 de febrer a La Sala, de 10h a 14h i 16h a 19h, i també en format digital. A partir del dia 7, les entrades i abonaments es podran adquirir per internet o amb cita prèvia a l'OAC. 

La temporada compta amb 8 propostes que es completen amb els quatre espectacles que proposa Xarxa Argentona per a públic familiar i sis propostes teatrals per les escoles d'Argentona.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800