Notícies
Publicat el 31.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Surt a licitació la gestió de les llars d'infants municipals per més de tres milions d'euros
El projecte és per a quatre anys i garanteix la continuïtat dels treballadors
Llar d'infants El Bosquet

El ple municipal va aprovar dilluns per unanimitat la licitació per a la gestió de les dues llars d'infants municipals: el Cargol Treu Banya, al Cros, i El Bosquet, al nucli urbà. Amb un pressupost de 3.300.000 euros per un període de quatre anys, amb possibilitat d'ampliació per un any més, la licitació inclou la subrogació de l'equip de treballadors, assegurant la continuïtat dels dos cuiners i els serveis d'acollida de matí i tarda. Per al regidor d'educació, Joan Martín Garachana, "assegurar la continuïtat de l'equip dona estabilitat al projecte". 

Les llars d'infants, amb deu aules entre les dues i una capacitat de 148 places, tenen una ocupació del 93 %. El regidor, en declaracions a Ràdio Argentona, ha subratllat la voluntat de mantenir totes les aules, malgrat que no s'assoleixi l'ocupació màxima, per facilitar la conciliació familiar. Ha afegit que hi ha un increment progressiu del nombre d'alumnes més petits al llarg de l'any. Aquesta tendència s'atribueix a l'ampliació del temps de baixa de les famílies, un factor que repercuteix directament en l'ocupació de les aules de zero anys.

A més, també ha afegit que l'Ajuntament no només es fa càrrec de la gestió i manteniment de les llars d'infants, sinó que també i, a diferència del que passa amb les escoles de primària i secundària, és també l'ens responsable de fer-ne les millores. Martín ha explicat que recentment, s'han realitzat millores significatives en els equipaments, com la instal·lació d'aire condicionat i millores en el terra de la llar d'infants El Bosquet.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800