Notícies
Publicat el 23.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
CaniXtrem i XicXtrem: Un diumenge de pura emoció esportiva a Argentona
La Font Picant serà el punt de sortida d'ambdues proves
CaniXtrem

Imatge del Grup de Muntanya d'Argentona

Aquest diumenge, l'esdeveniment esportiu CaniXtrem pren el relleu a Argentona amb sortida des de la Font Picant. A més, la prova esportiva XicXtrem, amb el mateix itinerari que en edicions anteriors, promet ser una experiència emocionant per als esportistes més joves.

L'esdeveniment, que ha esdevingut una cita ineludible per als amants del running amb gossos, tindrà lloc en un entorn natural únic que aportarà un extra de desafiament a la competició. La Font Picant serà el punt de sortida d'un Canicross de 7,5 quilòmetres i 426 metres de desnivell que transcorre íntegrament pels termes municipals d'Argentona i Cabrera de Mar, dins del parc natural de la Serralada Litoral, apropant-se en el seu recorregut fins als peus del Castell de Burriac.

El mateix diumenge tindrà lloc la XicXtrem, oferint als més petits l'oportunitat de gaudir d'una jornada esportiva adaptada a les seves edats i habilitats. Així, Argentona es converteix en un punt de trobada per a tots els membres de la família, fomentant la participació i l'esperit esportiu. Com a novetat d'enguany, tots els participants, tant de la CaniXtrem com de la XicXtrem, tindran l'oportunitat de portar-se a casa un record de la prova. S'han preparat trofeus i medalles per a reconèixer l'esforç i la dedicació de cada corredor i corredora, independentment del seu rendiment a la prova.

L'entrega de dorsals i control veterinari de la CaniXtrem serà entre les 7:30h i les 8:30h i la sortida per calaixos a partir de les 9h. Tots els participants de la XicXtrem podran recollir el dorsal el mateix diumenge a les 9h i es faran 3 sortides per categories a partir de les 10:45h. Tots aquests detalls ens ho ha explicat Susana Castellà, portaveu de la cursa, en una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800