Notícies
Publicat el 22.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El comerç local tanca la campanya de Nadal amb resultats similars als de l'any passat
Campanya Nadal Argentona 2023

La campanya comercial de Nadal ha tancat amb resultats similars als de l'any passat. Així ho ha dit l’Associació de Comerços i Serveis d'Argentona, entitat que representa a 58 negocis locals, en una entrevista concedida a Ràdio Argentona.

Malgrat les noves tendències de compra en línia, els negocis locals han aconseguit mantenir la seva quota de mercat. Encara que les vendes van començar amb certa lentitud, la clientela ha mostrat una gran fidelitat als establiments locals, sobretot en els sectors de la restauració i de l'alimentació. 

Fins i tot, alguns comerços d'alimentació han hagut de tancar comandes per l'alta demanda d’àpats preparats de proximitat. Maite Sánchez, dinamitzadora de l'entitat, ha dit que "no hi havia prou producte per assumir més encàrrecs. Tant de bo fos sempre així, però això només passa en dies puntuals".

Una vegada finalitzada la temporada de Nadal, els comerciants han donat inici a les rebaixes d'hivern. Segons Sánchez, especialment en el sector de la roba "les vendes depenen del temps que fa".

Per dinamitzar el sector comercial, l'Associació de Comerços i Serveis d'Argentona va organitzar durant la campanya de Nadal el concurs 'L'escudella amagada' i ja  està preparant el 'Concurs de truites' que se celebrarà el 8 de febrer, coincidint amb el dijous llarder.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800