Notícies
Publicat el 19.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pere i Josep Santilari exposen el seu realisme al Museu del Càntir
Èxit de participació en la inauguració de l'exposició 'La realitat des d'una mirada contemporània'
Josep i Pere Santilari al Museu del Càntir

El Museu del Càntir ha estrenat l'any amb l'exposició dels bessons Josep i Pere Santilari per presentar-nos 'La realitat des d'una mirada contemporània'. Les obres dels germans Santilari es distingeixen pel seu realisme que s'entrellaça amb la contemporaneïtat.

Aquesta exposició compta amb divuit dibuixos sobre un determinat tipus de paper i dues pintures a l'oli.  Les persones que s'adrecin a veure l'exposició "es trobaran amb un treball de dos pintors figuratius, emmarcats dins del realisme amb pintura de tall clàssic però alhora contemporànis". La metodologia del seu treball parteix de la preparació del bodegó o figura a dibuixar fins a aconseguir la intensitat desitjada. La vintena de peces que exposen s'han treballat de manera separada, malgrat compartir espai de treball al seu estudi de Montgat, i aquesta és "la primera vegada que les podem veure juntes". 

La inauguració del passat divendres va comptar amb prop de 150 visitants, un èxit de participació, i estarà vigent fins el 25 de febrer de 2024. La mostra de Josep Santilari i Pere Santilari ha estat organitzada i comissariada per Monica Ramon de la galeria Artur Ramon ART de Barcelona. Escolta l'entrevista sencera al TikTak de Ràdio Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800