Notícies
Publicat el 12.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Fran Fragoso: 'Tenim més de 20 mocions preparades'
Entrevista al regidor del Partit Popular
Fran Fragoso PP

En l'entrevista de la roda política de Ràdio Argentona, Fran Fragoso, cap de llista i regidor del Partit Popular, ha criticat l'actual govern per no incloure cap de les propostes del seu partit en el pressupost d'aquest any. Fragoso ha explicat que aquesta és la raó principal de l'abstenció del Partit Popular en la votació del pressupost 2024, assenyalant una falta de col·laboració en el procés de planificació pressupostària.

Durant l'entrevista, Fragoso ha anunciat que el Partit Popular presentarà les seves propostes en forma de moció al llarg de l'any: "tenim més de 20 mocions preparades". A més, ha expressat el seu escepticisme sobre l'execució pressupostària, "volem que els projectes es facin" i ha posat èmfasi en la necessitat urgent de renovació de la xarxa d'aigua.

Fragoso també ha comentat que espera més transparència i millor comunicació en alguns assumptes perquè diu que "trobo a faltar la comunicació que tenia amb els anteriors governs, com a mínim, jo tenia la sensació que tenia més llibertat per parlar-hi". 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800