Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Fira- Mercat del Producte Artesà

Aquest proper cap de setmana, els dies 13 i 14 de gener de 2024, Argentona organitza la Fira-Mercat del Producte Artesà. Els horaris de la Fira-Mercat són de 10 a 14.30 hores i de 17 a 20.30 hores.

Les activitats i parades estaran distribuïdes per diferents punts emblemàtics del municipi, proporcionant una experiència única i variada als visitants. A la Plaça Nova, podreu explorar una mostra d'artesania artística, on els artesans exhibiran les seves creacions úniques i inspiradores. A la Plaça de Vendre, l'artesania alimentària serà la protagonista, oferint una varietat de sabors i productes elaborats amb passió i tradició. Al Carrer Gran, no us podeu perdre les demostracions d'oficis com el bufador de vidre, llauner i ferrer, que estaran acompanyats d'en corrúpies, afegint un toc màgic i divertit a aquesta celebració.

Per als amants dels jocs tradicionals, les tardes de dissabte i diumenge estaran plenes de diversió amb els jocs de fusta gegants, una oportunitat per a tota la família de participar i gaudir d'activitats recreatives junts.

A més a més, el dissabte a les 12.30 hores, es realitzarà a la Plaça de Vendre un Taller d'iniciació i Tast de Vermut, una experiència per conèixer més a fons aquesta beguda.

Us convidem a venir i participar d'aquesta Fira-Mercat, on la riquesa de la cultura local es fusionarà amb la creativitat dels artesans i la diversió de les activitats programades: una oportunitat única per descobrir i celebrar l'essència d'Argentona.

Us esperem amb els braços oberts!

fotos fira artesania     

   fotos fira artesania3     

     fotos fira artesania2

Informació publicada el 12 de gener de 2024

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: