Notícies
Publicat el 11.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montserrat Cervantes: 'Volem reactivar la rotació de la zona vermella'
Entrevista a la regidora d'Avancem Junts
Montserrat Cervantes Avancem Junts

L'ajuntament ha anunciat que vol reactivar la rotació dels aparcaments en la zona vermella, una mesura que inclourà un augment de la vigilància i la posada en marxa d'una nova aplicació mòbil per controlar l'horari d'aparcament. Ho ha dit Montserrat Cervantes, regidora de Mobilitat, transport i aparcament, a l'entrevista de la roda política de gener: "perquè la rotació funcioni, cal posar-hi un vigilant". També ha explicat que s'està treballant per sumar cinc zones d'aparcament lliure.

Cervantes, que és la cap de llista d'Avancem Junts i també regidora de Festes tradicionals, Acció social i Gent gran, ha expressat la seva satisfacció pel treball que s'està fent des del govern i ha destacat que "els pressupostos són bastant realistes". D'altra banda, valora positivament que s'hagi incrementat la dotació d'acció social, mentre que considera que en un context de crisi com actual és normal que hi hagi una retallada de dotació per a les festes tradicionals. 

També ha explicat que s'està treballant per renovar el Pla de la gent gran i per impulsar nous programes des de la Taula de la gent gran sobre salut, soledat i mobilitat.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800