Notícies
Publicat el 11.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Molt d'humor amb l'Autoficció de Pep Plaza
L'imitador i humorista portarà el seu darrer monòleg a La Sala
Autoficció de Pep Plaza

La Festa Major d'Hivern de Sant Julià segueix la seva programació aquest divendres amb 'Autoficció', a càrrec de Pep Plaza.

La Sala d'Argentona acollirà un dels darrers espectacles de l'humorista i imitador Pep Plaza que, en una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, explica que és un monòleg "amb vivències que m'han passat i altres de ficció. I la barreja de les dues coses fan que entre els més de cinquanta personatges, hi ha moltíssims gags que formen un collage de tot el que he fet tots aquests anys de trajectòria". L'espectacle també inclou una part musical on el mateix Pep Pla convida el públic a cantar perquè "sigui una cosa molt participativa". 

L'espectacle té un preu de 10€ i la recaptació es destinarà a l'Associació Parkinson Maresme, entitat que dona suport a les persones malaltes de Parkinson a la comarca. Podreu veure a Pep Plaza aquest divendres a La Sala a partir de dos quarts de nou del vespre encara amb entrades disponibles. El mateix Pep Plaza ens dona més detalls del monòleg en aquesta entrevista al TikTak de Ràdio Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800