Notícies
Publicat el 10.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López: 'Cal més inversió en joventut i educació'
Entrevista a la regidora del PSC sobre els darrers plens municipals
Susana López PSC Ajuntament Argentona

En el marc de la roda d'entrevistes polítiques de Ràdio Argentona, Susana López, la líder del partit socialista, ha posat l'accent en la necessitat d'incrementar la inversió en les àrees de joventut i educació: "S'hi ha de destinar més recursos i ser flexibles per adaptar el que es pot oferir, a allò que els joves volen".

López ha analitzat els pressupostos per aquest any, que estan en vigor des de l'1 de gener i han estat aprovats amb un ampli suport, amb l'excepció del partit popular, destacant que "hem donat un vot de confiança al govern perquè aquests pressupostos són equilibrats i amb objectius clars".

No obstant això, López ha expressat la seva preocupació pel que considera una manca de respecte cap a l'oposició, ja diu que no van rebre la documentació amb prou antelació per fer una anàlisi adequada. A més, ha criticat que el debat dels pressupostos no es realitzés en el marc d'un ple extraordinari, el que hauria permès una discussió més detallada i profunda.

Tot i valorar positivament la inversió en la millora de la infraestructura urbana, com la renovació de la xarxa d'aigua i l'accessibilitat en carrers i voreres, López considera que la previsió d'una inversió de nou milions d'euros "és un brindis al sol".

A més, la líder socialista ha ressaltat altres projectes que considera importants com la necessitat d'una nova biblioteca i la construcció d'habitatges de protecció oficial al barri del Cros.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800