Notícies
Publicat el 03.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Finalitzen les obres de pavimentació del carrer Josep Soler
La zona recupera la circulació després de dos anys i mig
Josep Soler reoberta la circulació

El carrer Josep Soler ha estat reobert al trànsit després de la finalització del projecte de pavimentació. Segons ha informat en Xavier Collet, regidor d'Urbanisme i Obra pública, aquesta via s'ha convertit ara en una zona preferent per a vianants, permetent també el trànsit de vehicles a una velocitat reduïda. El regidor ha assenyalat que, tot i que la pavimentació està completa, encara queden algunes reparacions pendents que es preveu finalitzar durant el mes de gener.

La renovació del carrer ha inclòs la substitució del paviment i la modernització de la xarxa d'aigua i del clavegueram. El cost total de l'obra ha ascendit a més de 700.000 euros, i ha tingut una durada de dos anys i mig.

Collet ha atribuït la prolongada duració del projecte a una "mala planificació inicial", tant per factors interns de l'Ajuntament com per circumstàncies externes. Amb el canvi d'equip de govern, després de les últimes eleccions municipals, el projecte va ser redimensionat excloent les obres de la rotonda Lluís Companys i la renovació de la xarxa elèctrica. Aquestes intervencions, que es duran a terme durant el 2024, inclouran la reforma de la cruïlla entre el carrer Josep Soler i el carrer Bernat de Riudemeia.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800