Notícies
Publicat el 22.12.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Esgotades les invitacions per entregar les cartes als Missatgers Reials
Els infants podran donar les seves cartes en un acte que marcarà l'inici de les celebracions nadalenques
Montse Cervantes i Carles Ligos: el nadal a Argentona

Amb l'esperança i l'alegria que caracteritzen les festes nadalenques, els missatgers reials arribaran a Argentona per iniciar oficialment les tradicionals celebracions que culminaran amb la gran cavalcada i Nit de Reis. Aquest esdeveniment anual és una tradició estimada que captiva petits i grans, omplint els carrers amb una ambientació màgica.

Els missatgers reials són els emissaris personals de Melcior, Gaspar i Baltasar i faran parada a Argentona del 27 al 30 de desembre a La Sala. La regidora de Festes Populars Montse Cervantes i el tècnic de festes Carles Ligos han explicat a Ràdio Argentona que les més de tres mil invitacions es van exhaurir en poques hores, tant les que es podien recollir presencial com telemàticament. Malgrat això, demanen a aquelles persones amb invitació i que finalment no puguin accedir-hi, les alliberi a través d'un formulari disponible al web municipal.

La regidoria de festes també convida als veïns i veïnes a celebrar el Cap d'Any amb una proposta que arrencarà minuts abans de la mitjanit, des de la plaça de l'església, amb la repicada manual de campanes a càrrec del col·lectiu de campaners i campaneres d'Argentona. Un cop sonin les dotze campanades, i amb l'inici d'any nou, la festa continuarà a la Plaça Nova on hi haurà instal·lada una carpa amb música de ball.

Finalment, la Cavalcada dels Reis tindrà lloc el 5 de gener a partir de les sis de la tarda, amb sortida a la zona nord Argentona i arribada a la plaça Nova. El recorregut començarà a Sant Sebastià per continuar pel carrer Gran, plaça Nova, carrer Jacint Verdaguer, avinguda Nostra Senyora de Montserrat, carretera de Vilassar, avinguda Puig i Cadafalch i plaça Nova. Un cop allà, des del balcó de La Sala, l'alcaldessa Montse Capdevila cedirà la clau de la Vila a Ses Majestats els Reis Mags perquè puguin accedir a totes les cases del municipi.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800