Notícies
Publicat el 18.12.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Comparteix les teves fotos de Nadal a Argentona
Envia'ns les teves imatges
Nadal a Argentona 2023

Si has capturat l'essència del Nadal a Argentona amb la teva càmera, volem veure les teves fotos! Ja sigui dels carrers il·luminats, de les façanes decorades, del pessebre de Can Doro, o de qualsevol racó de la vila engalanat de Nadal, en solitari o en companyia, totes les imatges són benvingudes. 

Comparteix les teves fotos amb nosaltres de les següents maneres:

  • Menciona Ràdio Argentona: Quan publiquis les teves fotos a les xarxes socials, no oblidis mencionar el compte de Facebook de Ràdio Argentona perquè puguem veure i compartir les teves imatges.
  • Utilitza l'etiqueta #NadalArgentona: Així podrem trobar fàcilment les teves fotos i incloure-les a l'àlbum de Nadal que hem creat a Facebook.
  • Envia les teves fotos per WhatsApp: Si ho prefereixes, pots enviar les teves imatges directament al nostre número de WhatsApp (663 03 43 22).
  • Comparteix les imatges per correu electrònic a radio@argentona.cat.

Esperem les teves fotos de Nadal! No importa si són dels carrers, de les cases o de moments amb els teus. Comparteix amb nosaltres aquests instants màgics d'Argentona i ajuda'ns a omplir aquest Nadal d'imatges i records especials. Bones Festes!

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800