Notícies
Publicat el 18.12.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tot a punt per als Pastorets
El Centre Parroquial oferirà la tradicional representació el dia 23 i l'1 de gener a la mateixa hora
Els Pastorets d'Argentona

Amb gran entusiasme, el Centre Parroquial d'Argentona presenta, un any més, la representació d''El Pastorets', amb algunes novetats. Aquesta clàssica obra nadalenca torna a engrescar a una seixantena de persones per realitzar la funció sota la direcció de Pep Alsina. Joan Forns ens explica que, per primera vegada, actors i actrius d'altres municipis completen la llista de personatges de la representació.

En una entrevista a Ràdio Argentona, Forns revela que representarà el personatge d'en Matatà i ens avança que la versió que es podrà veure és la de Francesc d'Assís Picas Pons. Aquest any, es tornarà a prescindir dels decorats físics i faran ús de la tecnologia per projectar-los. Tot i que fa més de cent anys que representen aquesta obra amb versions originals i adaptacions, Forns avança que l'any vinent se celebrarà el cinquantè aniversari que es fan Els Pastorets d'ençà que estan a l'actual ubicació i ho volen celebrar amb la versió de Folch i Torres. 

Els Pastorets els podreu veure, al Centre Parroquial, el dissabte 23 de desembre a les 19 h i l'1 de gener de 2024 a les 19 h. Les entrades anticipades, amb seient assignat, les podreu comprar des d'avui i fins al 22 de desembre de 19 h a 20 h i una hora abans de cada representació. Podeu escoltar l'entrevista a Joan Forns, president del Centre Parroquial al programa ‘TikTak’ de Ràdio Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800