Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
El pròxim divendres 1 de desembre es donarà el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal
L'encesa serà aquest divendres 1 de desembre a les 18 h

Robobots

L'encesa serà aquest divendres 1 de desembre a les 18 h

Argentona donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l'encesa de llums aquest divendres 1 de desembre que, per primera vegada, tindrà un caràcter festiu. L'acte consistirà en una cercavila amb 3 robots gegants que seguiran el següent recorregut: Ajuntament – Can Doro – Carrer Gran – Plaça Nova – Carrer Gran i Plaça de Vendre, on finalitzarem l'esdeveniment amb una xocolatada familiar.

Amb l'objectiu de dinamitzar aquest inici de campanya, donar suport al comerç local, als serveis i a la restauració, hem treballat conjuntament tots els departaments municipals, especialment Cultura i Promoció Econòmica, per dur a terme aquest acte inaugural de divendres, amb el qual es pretén fer una crida al centre comercial, i animar a participar i gaudir de la riquesa comercial, gastronòmica i cultural que ens ofereix els nostre municipi. 

Amb l'encesa dels llums, es dóna el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal, que recordem permetrà obrir els comerços els dies festius 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre. 

Per més informació, us deixem a continuació l'enllaç de la nota de premsa de Radio Argentona.

Informació publicada el 29 de novembre de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: