Notícies
Publicat el 27.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Sort desigual pels sèniors del CBA
El femení jugarà diumenge vinent coincidint amb la presentació oficial del club
CBA sènior femení - jornada 9

Aquest cap de setmana, el sènior femení i masculí del Club Bàsquet d'Argentona han disputat la novena jornada amb sort desigual pels interessos de les dues seccions.

La cara de la jornada se l'endú el sènior femení després de sumar la cinquena victòria de la temporada en un partit on va haver de remuntar 14 punts en el tercer quart. Les jugadores d'Albert Illa van superar al JET Terrassa per un ajustat 53 a 55. L'entrenador confessa que "no vam entrar en el partit. Vam fer una posada en escena de les pitjors de la temporada i no és el nostre fort" però van ser capaces de capgirar el marcador fins a "tres vegades" per endur-se els dos punts del partit.

Les jugadores s'enfrontaran a l'AE Minguella aquest diumenge (18h) coincidint amb la presentació oficial del Club Bàsquet Argentona que començarà a partir de les 16h. Escolta la crònica del partit de l'entrenador Albert Illa al magazin de Ràdio Argentona.

La creu recau en el sènior masculí després de sumar la tercera ensopegada de la temporada davant de l'AE Minguella per 63 a 73. Per l'entrenador Jordi Ventura "ha estat el pitjor partit que hem fet aquest any" i lamenta la falta de concentració de l'equip: "això és el més preocupant". Tot i la derrota, els grocs-i-negres són quarts a la classificació de Copa Catalunya a dos punts del líder. La jornada vinent es desplaçaran a Figueres per jugar contra el CB ADEPAF Txot's, dissabte 2 de desembre a les 18h. Escolta la crònica del partit de l'entrenador al programa TikTak.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800