Notícies
Publicat el 20.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Josep Maria Parera rep el V Premi Natura Argentona
Divendres, l'entitat també va atorgar el premi Natura Maresme al biòleg Pere Alzina i Bilbeny
V Premis Natura

Natura va entregar divendres passat els Premis Natura Maresme i Premis Natura Argentona en un acte públic a la Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel. La iniciativa, que arriba a la seva cinquena edició, vol reconèixer els esforços i dedicació de persones o entitats que es distingeixen per la seva tasca en la preservació i millora del medi ambient.

En aquest sentit, el guanyador de la 5a edició del Premi Natura Argentona ha estat en Josep Maria Parera. En 'Pepus' ha estat promotor i creador, amb altres companys, de la Secció Familiar dins del Grup de Muntanya d'Argentona a la primera dècada del 2000, col·laborador a la Marxa de les Fonts durant molts anys i va participar en la confecció del llibre "Les fonts d'Argentona", entre altres.

En la secció comarcal, el biòleg, naturalista i consultor ambiental Pere Alzina i Bilbeny ha estat reconegut amb els Premis Natura Maresme. Entre els seus projectes destaca el disseny del Projecte Orenetes Nacional i autor del Catàleg de Vertebrats del Parc del Montnegre i el Corredor.

Entrevista amb el president de l'entitat Natura, l'Oriol Bassa:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800