Notícies
Publicat el 16.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La BURRIACXTREM tanca inscripcions amb els dorsals exhaurits
A la cursa de diumenge, hi participaran 800 corredors i corredores
BurriacXtrem

La BURRIACXTREM ha tancat avui les inscripcions sense cap dorsal disponible. A pocs dies de la celebració de la cursa, diumenge 19 de novembre, la 21a edició de la BURRIACXTREM ha completat les 800 places que s'oferien per a les tres distàncies: 11, 21 i 29 quilòmetres. Tampoc queden places per a la Corre-Cuita, la cursa per a infants que se celebrarà dissabte.

La directora de cursa, Susana Castellà, del Grup de Muntanya d'Argentona, creu que "aquest èxit és fruit de molts anys de treball'. Segons Castellà, retardar la celebració al mes de novembre ha estat clau per incentivar la participació: "En els darrers anys, al mes d'octubre feia molta calor i això no ajudava. Celebrar la BURRIACXTREM al novembre també permet que hi ha més temps per entrenar".

Aprofitant que en aquesta edició tocava canvi de recorregut, el Grup de Muntanya ha organitzat dues sessions d'entrenament setmanals obertes a tothom i que, segons la directora de la cursa, "han funcionat molt bé i ens han donat molt bon feedback".

Més de 800 corredors i corredores participaran diumenge en una cursa que es presenta més exigent que mai, amb un desnivell que arriba, en el recorregut de 29 quilòmetres, fins els 1.770 metres i que fa una volta de 360 graus al castell de Burriac.

Diumenge al migdia, a la Plaça Nova d'Argentona, es farà entrega del càntir d'Argentona 2023 als primers classificats. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800