Notícies
Publicat el 16.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
5 jugadores del FS Olímpic Argentona campiones d'Europa amb la selecció catalana
Raquel Cortés, Marta Paez, Emma Alcázar, Sònia Ruiz i l'Elisabet Claus protagonistes del primer títol europeu del conjunt català
Jugadores del FS Olímpic Argentona amb la selecció catalana

La selecció catalana de Futbol Sala va derrotar, el passat diumenge, a la selecció de Bèlgica per 4-2 en la final de l'europeu Futsal Women's European Championship Catalonia 2023, disputada a Alcarràs. L'equip dirigit per Susanna Mallen aconsegueix, així, el primer títol europeu després de superar a les belgues a la fase de grups, golejar al Mònaco, guanyar a França en els penals i superar de nou a les belgues a la final.

5 de les jugadores convocades, la Raquel Cortés (Txiqui), Marta Paez, Emma Alcázar, Sonia Ruiz i l'Elisabet Claus, son jugadores de l'Olímpic d'Argentona. En una entrevista a Ràdio Argentona, Elisabet Claus confessa que després de guanyar un títol europeu "se sent molta emoció, nervis i il·lusions renovades perquè vaig ser una de les jugadores que va ser al Mundial de Colòmbia i hi ha hagut molts canvis, amb alts i baixos, i per això ha tingut un valor afegit". Pel que fa a la competició europea, ens explica que el partit contra la selecció francesa va ser un dels més durs i a la final es van trobar amb unes belgues molt diferents de les de la fase regular. 

Un cop finalitzada la concentració amb la selecció catalana, Elisabet Claus, que no perd de vista el Mundial de l'any 2026, està centrada a fer una bona temporada amb l'Olímpic d'Argentona del que de moment es mantenen invictes a la competició. 

Recupera l'entrevista sencera a Elisabet Claus al programa TikTak de Ràdio Argentona:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800