Notícies
Publicat el 10.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Héctor Travesa: 'Crec que tenim marge per buscar alternatives a la proposta de preus de la piscina'
Entrevista al regidor del PP sobre el ple d'octubre
Hector Travesa, regidor del partit popular

El regidor del Partit Popular, Héctor Travessa, confia que abans de l'estiu es pugui trobar una solució alternativa a l'ordenança fiscal que es va aprovar en el ple del mes d'octubre i que regula els nous preus de la piscina.

El govern municipal preveu pujar un 7% l'entrada al públic, però també una reducció del 50% per a les persones empadronades a la vila. Precisament, aquesta bonicació ha generat dures crítiques per part de l'oposició que argumenta que el lloc de residència no és un motiu de bonificació que contempli la llei.

Héctor Travessa, que ha participat avui a la Roda Política de Ràdio Argentona, considera que tot i que està d'acord amb aquesta bonificació, no hi van votar a favor perquè 'ens agradaria que aquesta normativa estigués dins el marc legal'.

El regidor popular també ha acusat l'equip de govern de manca de comunicació. D'una banda, creu que van tenir poc temps per revisar les ordenances fiscals abans de la celebració del ple i, de l'altra, que tampoc li han facilitat les depeses de l'Ajuntament malgrat haber-les demanades.

A més, Travessa s'ha mostrat preocupat pel manteniment de la via pública del municipi i, en concret, per l'absència de marcatge en l'accés nord d'Argentona.

Podeu escoltar l'entrevista completa que li ha fet en Miquel Carabaño: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800