Notícies
Publicat el 08.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López: 'No estem en contra de la pujada d'impostos, però volem una explicació política'
Entrevista a la regidora del PSC sobre el ple d'octubre
Susana López Regidora del PSC Ajuntament d'Argentona

La regidora del PSC, Susana López, reclama a l'equip de govern que doni una explicació política a la pujada d'impostos aprovada en el darrer ple. López ho ha dit avui al seu torn d'entrevista a la Roda Política d'octubre de Ràdio Argentona.

En el darrer ple, el grup socialista es va abstenir en la votació de les ordenances fiscals que regulen els impostos i les taxes, i va votar en contra de l'ordença dels preus públics. Susana López ha atribuït el sentit de vot dels regidors socialistes per 'la manca de comunicació de l'equip de govern'. 

A més, López ha acusat el govern de frau de llei per aprovar l'ordenança que regula els preus de la piscina i que bonificarà un 50% de l'entrada a les persones empadronades a Argentona. En relació a la piscina, la regidora també s'ha mostrat en contra de la modificació del nombre d'acompanyants a persones dependents que poden accedir de forma gratuïta a les instal·lacions, i que passa de dues a una. 

En relació a la polèmica que ha generat la pregunta que el grup socialista va formular en el ple sobre si era cert que s'estava estudiant la possibilitat de construir una planta de compostatge a la vila, la regidora ha aclarit que 'ens posicionarem quan hi hagi una proposta, si és que finalment s'acaba duent a terme'.

Recupera l'entrevista sencera a Susana López, regidora del PSC

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800