Notícies
Publicat el 06.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Mariona Pasqual: 'Hem de potenciar que cada cop la gent pugui adquirir vehicles 100% elèctrics'
Entrevista a la regidora d'Esquerra sobre el Ple Ordinari d'octubre
Mariona Pasqual ERC Argentona

La regidora republicana, Mariona Pasqual, va tenir protagonisme al ple d'octubre en el qual va haver de defensar algunes qüestiones de les seves regidories. 

El ple d'octubre va aprovar la bonificació d'un 70% de l'impost de vehicles de tracció mecànica per als cotxes elèctrics i als híbrids endollables. De fet, amb l'aprovació d'aquest ordenança, queda sense efecte l'anterior que bonificava els vehicles ECO. La regidora de medi ambient ha explicat que "s'ha de potenciar que cada cop la gent pugui adquirir vehicles 100% elèctrics". Actualment, Argentona disposa d'un punt de càrrega, però la regidora confia que se n'afegeixin més al llarg del 2024.

Mariona Pasqual ha volgut aclarir un dels temes que va generar polèmica quan se li va preguntar amb relació a una planta de tractament orgànic a Argentona darrera del cementiri nou. Pasqual ha desmentit qualsevol informació que s'està comentant al respecte i ha explicat que "és un projecte que s'està valorant, ja que fem molt bona qualitat d'orgànic, però que no hi ha res en ferm, que ens estem documentant i demanant assessorament a altres municipis".

La regidora republicana també ha explicat perquè es van abstenir en la bonificació del preu de la piscina i quines accions s'estan realitzant amb relació a la moció presentada pel PP Argentona per a la desratització al Centre Urbà i zones de major afectació a Argentona.

Recupera l'entrevista sencera a Mariona Pasqual, regidora de Medi Ambient, Acció Climàtica, Benestar Animal, Salut, Igualtat, Feminisme i LGTB: 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800