Notícies
Publicat el 25.10.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Miquel Martin i Serra tanca el cicle de la XXIIIa Tardor Literària
L'autor de 'La drecera' es reunirà aquesta tarda (19h) amb el seus lectors a la Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
La drecera de Miquel Martin i Serr

Avui conclou la 23a Tardor Literària amb la participació de l'escriptor i llicenciat en filosofia Miquel Martin i Serra. L'autor de 'La drecera' (Periscopi), que ha imprès dotze edicions, es mostra sorprès i agraït per la bona rebuda que ha tingut entre els lectors i lectores tres anys i mig després de la seva publicació.

Per l'autor, 'La drecera' "és moltes coses, però principalment tracta del viatge interior d'un nen que deixa enrere la infantesa i entra a l'adolescència amb un cert neguit i desconcert". El narrador d'aquesta història se situa en un petit poble de l'Empordà que viu amb els seus pares i explica en primera persona les dreceres físiques i emocionals d'aquest procés. L'escriptor explica que "és un viatge que hi hem passat tots, siguem de la generació que siguem" i creu que el fet d'explicar la història en primera persona ha estat un factor clau perquè el lector hagi connectat amb el personatge.

De les trobades literàries, a Miquel Martin i Serra li agrada que la gent participi i confia a descobrir els diferents punts de vista que ha generat la novel·la als lectors i lectores a la cita d'aquesta tarda (19h), a la Biblioteca Joan Fontcoberta i Gel.

Escolta l'entrevista sencera a Miquel Martín i Serra al programa TikTak de Ràdio Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800