Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Una quarantena de persones visiten Argentona amb la iniciativa “Compra i descobreix Catalunya 2023"

Aquest dissabte 21 d'octubre Argentona va rebre als guanyadors i guanyadores del sorteig d'aquesta campanya impulsada pel projecte Xarxa de Barris Antics

Grup 1

Prop de 40 persones van gaudir aquest dissabte d'una intensa i completa visita a Argentona, després de resultar afortunades amb visitar el nostre municipi dins de la iniciativa "Compra i Descobreix Catalunya 2023" que impulsa la Xarxa de Barris Antics, projecte que compta amb el suport de l'Ajuntament d'Argentona. En primer lloc se'ls va donar la benvinguda institucional al Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament per part del regidor d'urbanisme, Xavier Collet. 

L'objectiu de la campanya és que persones d'arreu de Catalunya puguin conèixer els encants de la nostra vila d'una manera dinàmica i divertida. Després de la recepció, el grup de visitants va poder acostar-se a la realitat i riquesa patrimonial de la nostra vila a través de les visites guiades, amb un recorregut per la història modernista d'Argentona i la ruta de Les fonts.

Després d'aquests recorreguts, les persones van poder gaudir de la gastronomia argentonina a un dels quatre restaurants que col·laboren amb aquesta iniciativa: l'Atahualpa, El Celler d'Argentona, La nova fonda i el restaurant Xalavia. 

A la tarda, la visita es va completar amb la descoberta del Museu del Càntir on van poder conèixer la relació del municipi amb aquest atuell i fer un repàs per l'evolució històrica d'aquest objecte a tot el món.

Trobareu més imatges al següent enllaç:

   Fotografies visita a Argentona Compra i descobreix Catalunya 2023   

Benvinguda

Modernista

Les fonts

Dinar

Visita museu

Informació publicada el 24 d'octubre de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: