Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Punt TIC notícia
Notícies
L'Ajuntament estrena nou Punt TIC formatiu
Està ubicat a l'edifici de La Velcro i té capacitat per a més d'una vintenta de persones

Un espai destinat, fins ara, al Punt d'Informació Juvenil s'ha convertit en el nou Punt TIC formatiu. Es tracta d'una aula situada a l'edifici de La Velcro que té capacitat per a més d'una vintena de persones i que, actualment, ja està acollint els cursos que organitza el Servei Municipal de Promoció Econòmica.

L'aula disposa de catorze ordinadors portàtils instal·lats pel mateix Ajuntament, i set de sobretaula amb programari lliure cedits per la Generalitat de Catalunya. També compta amb un projector, una pantalla i dues impressores, a banda del mobiliari necessari per impartir les classes.

Fins ara les formacions organitzades pel consistori es duien a terme al Saló de Plens i, en algun cas, al Saló de Pedra, havent d'instal·lar i desinstal·lar cada vegada els ordinadors. Ara, els cursos se centralitzen en aquest nou espai de La Velcro, que també pretén ser polivalent per a diferents projectes municipals. De moment, els matins acull formacions mentre que a les tardes l'espai es comparteix amb les mentories de l'Institut.

L'adequació d'aquesta aula s'ha desenvolupat amb els mínims recursos disponibles i s'ha dut a terme gràcies a la col·laboració dels departaments de Promoció Econòmica i Joventut.

Informació publicada el 17 d'octubre de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: