Notícies
Publicat el 29.09.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López: 'Demanem a TxA el que ells demanaven des de l'oposició, poder incidir en línies polítiques'
Entrevista a la portaveu del PSC sobre el ple del mes de setembre
susana_lopez_setembre

La cap de llista del PSC, Susana López, demana a Tots per Argentona que faci allò que demanava quan era a l'oposició, i deixi participar a la resta de grups en la redacció del pressupost. López ho ha dit avui al seu torn d'entrevista a la Roda Política de setembre de Ràdio Argentona. 'Demanem a TxA el que ells demanaven des de l'oposició, poder incidir en línies polítiques', ha reclamat.

Susana López també ha instat al govern a marcar prioritats i no pretendre fer grans obres durant aquest mandat. Espera que la situació convulsa que viu la política nacional i estatal no alteri la convivència en l'àmbit local. També s'ha referit al barri del Cros, demana que es cuidi l'urbanisme de la zona per tal d'evitar-ne la degradació i convida la ciutadania a participar de la Festa Major que comença avui i s'allargarà tot el cap de setmana.

Dilluns vinent Ràdio Argentona us oferirà una sessió doble de Roda Política, ens acompanyarà la portaveu d'Esquerra, Mariona Pasqual; i el portaveu d'Ara Argentona, Bernat Calvo.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800