Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Nova edició del Tast de Vins Vi+
Tindrà lloc el 22 d'octubre i les inscripcions ja estan obertes.

Logo Do Alella vi+ 2017L'Ajuntament d'Argentona organitza una nova edició del Tast de Vins Vi+, un esdeveniment emmarcat en el cicle d'activitats i experiències enoturístiques del Consorci de la DO Alella. En concret, serà un tast de vins de la D.O. Alella, que es durà a terme el pròxim diumenge 22 d'octubre, de 12 h a 14 h al Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament (C/ Gran, 61). La benvinguda institucional tindrà lloc a les 11.30 h en els jardins de la Casa d'estiueig de Josep Puig i Cadafalch. L'activitat és gratuïta, però les places són limitades i cal inscripció prèvia. Els interessats ja la podeu fer telemàticament.

El cicle Vi+ és una proposta del Consorci de la DO Alella que té per objectiu donar a conèixer i promocionar el món del vi a través de la dinamització del territori. Es tracta d'una oferta amb més de vuitanta propostes que es desenvolupen al llarg del mes a la majoria dels vint-i-tres municipis adherits al Consorci, entre ells Argentona.TAST DE VINS DO ALELLA

Una introducció al tast amb diversos vins de la DO Alella, a càrrec d'un sommelier. Es farà una petita explicació sobre la denominació d'origen, unes pinzellades per situar-nos i entendre el context i una introducció al tast de vins. En aquesta ocasió, es tastaran els vins locals "Testuan Xirà", el vi "Can Mora d'Agell" i la "Flor de Sant Joan Celler Vallalta". Tota una experiència gastronòmica que esperem que sigui del vostre gust.

Dia: 22 d'octubre de 2023

Hora: d'11.30 h a 14.00 h

Lloc: Saló de pedra, Antic Ajuntament d'Argentona (Carrer Gran, 61)

Preu: Gratuït

Organitza: Servei Municipal de Promoció Econòmica (SEMPRE) de l'Ajuntament d'Argentona

Per més informació: Programació Vi + 2023   

  Inscripcions  

 Vine a descobrir els sabors de la Terra de la Pansa Blanca al Tast de Vins Vi+ 2023!

Informació publicada el 2 d'octubre de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: