NotÝcies
Publicat el 05.09.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tot a punt per al nou curs escolar
Comenša abans de l'habitual per als alumnes d'Infantil, PrimÓria i SecundÓria
Escola Argentona

Fotografia: blocs.xtec.cat/escolaargentona

┌ltims preparatius per a comenšar el nou curs escolar. Avui els alumnes d’Infantil, PrimÓria i SecundÓria estan acabant d'enllestir les motxilles i el material per iniciar les classes demÓ, una mica abans de l'habitual. D'altra banda, els alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius, engegaran el curs d'aquÝ a una setmana, el dimarts 12 de setembre. A diferŔncia de l'any passat, les tardes de setembre seran lectives i no de lleure.

Pel que fa al calendari escolar, enguany s'amplien les vacances de Nadal, que seran del 21 de desembre al 7 de gener, ambdˇs inclosos. Tampoc seran lectius els dies de Setmana Santa, del 25 de marš a l'1 d'abril, i cada centre establirÓ quatre dies de lliure disposiciˇ. El curs acabarÓ el 21 de juny per al segon cicle d'Educaciˇ Infantil, PrimÓria, l'ESO, primer de Batxillerat i la Formaciˇ Professional de grau bÓsic.

D'altra banda, demÓ, dia d'inici del curs escolar, els mestres i professors estan convocats a la vaga. Tot i que els mateixos sindicats no preveuen una gran mobilitzaciˇ, defensen l'aturada per reclamar la reversiˇ de les retallades i millores laborals.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800