Notícies
Publicat el 05.09.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tot a punt per al nou curs escolar
Comença abans de l'habitual per als alumnes d'Infantil, Primària i Secundària
Escola Argentona

Fotografia: blocs.xtec.cat/escolaargentona

Últims preparatius per a començar el nou curs escolar. Avui els alumnes d’Infantil, Primària i Secundària estan acabant d'enllestir les motxilles i el material per iniciar les classes demà, una mica abans de l'habitual. D'altra banda, els alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius, engegaran el curs d'aquí a una setmana, el dimarts 12 de setembre. A diferència de l'any passat, les tardes de setembre seran lectives i no de lleure.

Pel que fa al calendari escolar, enguany s'amplien les vacances de Nadal, que seran del 21 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos. Tampoc seran lectius els dies de Setmana Santa, del 25 de març a l'1 d'abril, i cada centre establirà quatre dies de lliure disposició. El curs acabarà el 21 de juny per al segon cicle d'Educació Infantil, Primària, l'ESO, primer de Batxillerat i la Formació Professional de grau bàsic.

D'altra banda, demà, dia d'inici del curs escolar, els mestres i professors estan convocats a la vaga. Tot i que els mateixos sindicats no preveuen una gran mobilització, defensen l'aturada per reclamar la reversió de les retallades i millores laborals.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800