Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
ENOTAST, Tasta el Territori DO Alella el proper 12 de novembre

El proper 12 de novembre vine a conèixer el Territori DO Alella!

Diumenge 12 de novembre el Saló de Pedra tornarà a acollir l'Enotast, una activitat de sensibilització i promoció de la cultura vitivinícola, impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella. Consistirà en fer un tast de vins de la DO Alella maridat amb productes de temporada i proximitat, en aquesta ocasió de la mà del restaurant argentoní "Restaurant Xalavia". El tast és popular i estarà conduït per la sommelier "Eli Vidal", encarregada de donar a conèixer el producte i el lligam amb el territori de manera amena i propera. El tast es dirigeix a un públic local de perfil generalista, no necessàriament iniciat en el tast de vins, però sí interessat a conèixer-los i a gaudir-ne amb activitats diferents.

El tast de vins es durà a terme a partir de les 12:00h, al Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament d'Argentona. Les entrades tenen un preu de 8€ i les podeu aconseguir ja a través del web www.enoturismedoalella.koobin.com . En aquesta jornada gastronòmica tastarem els vins "Pansa Blanca Muscat" de Masia Can Roda i "3" de Testuan i els acompanyarem amb unes tapes elaborades amb productes locals de proximitat: una coca de recapte de verdures i un hummus de colors.

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça turisme@argentona.cat o bé trucant al 93 797 49 00.

Data: 12 de novembre de 2023
Hora: de 12:00h a 14:00h
Lloc: Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament d'Argentona (C/ Gran, 61)
Activitat: Tast de Vins del DO Alella
Entrades: https://enoturismedoalella.koobin.com/ 
Preu: 8,00€

Aforament limitat a 25 persones.

Enotast

Informació publicada el 19 d'octubre de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: