Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Entrega de premis del Fotoreclam de FM 2023

El passat dijous, l'Ajuntament d'Argentona va entregar els premis de la 1a edició del Fotoreclam de Festa Major 2023, en un acte que es va celebrar al Saló de Pedra i va comptar amb l'alcaldessa, Montse Capdevila, la regidora de Promoció Econòmica, Maria Mercè Juan Loshuertos, i la presidenta de l'Associació de Comerços i Serveis d'Argentona (ACIS), Maria Gómez. També hi van assistir representants d'entitats culturals de la vila i la majoria d'establiments locals que van col·laborar en el Fotoreclam '23.

La presidenta d'ACIS va ser l'encarregada de lliurar la primera panera a @yankeelasvegas. El premi, valorat en més de 250€, incloïa obsequis com un grill elèctric, una neteja bucal i una paella per a dues persones, entre altres. La segona panera la va entregar la regidora de Promoció Econòmica a @d.avi.lam i estava valorada en més de 200€, amb regals com un esmorzar per a dues persones, un lot de productes de temporada i una matrícula d'anglès per al curs 2023/2024.

L'alcaldessa va destacar l'èxit de la 1a edició del Fotoreclam de Festa Major i va expressar la seva intenció de fer créixer aquesta iniciativa en els propers anys. Va agrair la càlida rebuda per part de la comunitat i l'entusiasme que van mostrar, així com el suport de les entitats culturals locals com els Diables d'Argentona, Els Amics del Museu del Càntir i La Colla de Grallers i Geganters d'Argentona. Montse Capdevila també va voler agrair la col·laboració de l'ACIS i els 18 establiments que van contribuir amb els premis del concurs.

Amb els premis lliurats, l'acte va concloure amb una fotografia de grup per capturar aquest moment memorable, seguida d'un brindis amb copes de cava per a tots els assistents.

Aquest acte d'entrega de premis ha marcat el final del Fotoreclam de Festa Major de 2023. L'Ajuntament valora molt positivament la bona rebuda que ha tingut aquesta iniciativa per part de la comunitat, està convençut que ha enriquit la nostra celebració local i, ben segur, promet continuar creixent en els propers anys, estrenyent els llaços entre els argentonins i argentonines, els negocis locals i les entitats culturals del poble.

El consistori vol donar l'enhorabona a les persones guanyadores del sorteig i agrair a tothom la seva participació en el Fotoreclam de FM d'Argentona 2023.

@yankeelasvegas@d.avi.lam
YANKEELASVEGASD.AVI.LAM

A continuació teniu el vídeo del sorteig, que vam realitzar el dia 16 d'agost de 2023:

Algunes fotografies de l'acte d'entrega dels premis d'ahir:

Alcaldessa 1

Alcaldessa

Panera 1

Panera 2

Grupal

Cava 1

Cava 21

I els establiments col·laboradors d'ACIS, que han fet possible aquest sorteig:

Entitats col·laboradores

Entitats col·laboradores

Fitxer: Logos_entitats_colaboradores.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.75 MB

Si teniu qualsevol consulta en relació al Fotoreclam de FM, estem oberts a les vostres peticions a través del correu electrònic sempre@argentona.cat o bé trucant al telèfon 93 797 49 00.

Informació publicada el 17 d'agost de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: