Notícies
Publicat el 24.07.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Inscripcions obertes per l'Aixecada de Càntirs
Enguany les aigües utilitzades durant aquest acte seran emmagatzemades i reutilitzades per al servei comú de la població
Jordi casabella

El dia 4 d'agost la Plaça de Vendre acollirà la tradicional Aixecada de Càntirs (12h) i la seva versió infantil, l'Aixecadeta (10:30h). En una entrevista al president dels Amics del Museu del Càntir, Jordi Casabella, ha explicat que inicialment es van plantejar suspendre l'acte arran de la situació de sequera, però que finalment han ideat un sistema perquè les aigües utilitzades durant l'acte siguin emmagatzemades i reutilitzades per al servei comú de la població. Casabella ha avançat que aquest format ha estat acordat amb l'Ajuntament d'Argentona i no descarta que aquest nou model s'instauri per les futures edicions.    

Jordi Casabella ha recordat que ja han obert inscripcions (672 552 471) i s'ha mostrat molt satisfet per la creixent participació femenina en cada edició. Ha detallat que hi ha premis en joc de 200€, 100€ i 50€ així com un trofeu pels tres millors classificats en cada categoria. Finalment, ha explicat que l'entitat ha viatjat per fer exhibicions de l'Aixecada, tot i que assegura que no poden acceptar totes les invitacions internacionals que reben per la dificultat d'assumir els costos.

Notícies relacionades:

Tot a punt per viure una gran Festa Major

Miquel Vila: 'La Garrinada és una escola interdisciplinària'

Punts Liles a la Festa Major d'Argentona

El Grup de Muntanya organitza un circuit d'orientació per Festa Major 

Obertes les inscripcions al voluntariat de Festa Major

Inscripcions obertes per a la Batalla Major 

Nova edició del torneig 3x3 de bàsquet solidari

Novetats en els actes de foc de Diables

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800