Notícies
Publicat el 30.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Emma Ballesté: 'Passió i organització són les claus de l'èxit'
L'argentonina ha guanyat el primer premi al millor treball de recerca en francès que atorga l'Associació de Professors de Francès de Catalunya
Emma i Gemma tdr 2023

El passat 20 de juny, l'Institut Francès de Barcelona va acollir l'acte de lliurament de premis del 10è Concurs de Treballs de Recerca en Llengua Francesa organitzat per l'Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC). L'Alumna de 2n de batxibac de l'Institut d'Argentona, Emma Ballesté Swart, va guanyar el primer premi pel treball "Une nouvelle réaliste adaptée au XXiè siècle", un estudi acurat sobre el relat curt realista del segle XIX francès, i com a part pràctica, la redacció d'un relat curt realista adaptat al segle XXI.

En una entrevista al Fa d'Estiu, aquesta alumna apassionada per la lectura, l'escriptura i els idiomes, ha reconegut que va gaudir durant tot el procés de la seva recerca. La seva tutora, Gemma Gimeno, ha elogiat l'esforç i organització de l'alumna, així com ha destacat la brillant exposició davant del jurat "van quedar absolutament eclipsats".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800