Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Finalitzen les Rutes guiades d'Argentona 2023 amb més de 70 persones assistents

Entre els mesos de maig i juny, s'han dut a terme tres fascinants itineraris que han permès a les més de 70 persones participants endinsar-se en la riquesa natural, històrica i arquitectònica del nostre municipi.

La primera d'aquestes aventures va tenir lloc el 21 de maig, amb la ruta "Fets i llegendes". Guiats per l'Ona l'Exploradora, totes les persones assistents, incloent-hi els més menuts de la casa, van poder descobrir les anècdotes i les llegendes més curioses de la localitat. Aquesta experiència màgica i divertida ruta va culminar amb un taller de treballs manuals al Museu del Càntir.

La segona ruta, titulada "La vila modernista d'estiueig", va tenir lloc el 28 de maig. Les persones participants van tenir l'oportunitat de submergir-se en el fascinant món del modernisme a Argentona i descobrir com es vivia durant l'època estival en el nostre municipi. L'herència modernista de la vila es va revelar en tota la seva esplendor, transportant a les persones assistents a temps passats.

Finalment, ahir diumenge 11 de juny es va realitzar l'última ruta "Font a font cap al Castell de Burriac". El punt de sortida va ser a la Font Picant, i vam recórrer els camins que condueixen al fascinant Castell de Burriac. Durant la travessa, vam descobrir les fonts més emblemàtiques d'Argentona, juntament amb la seva història, natura i fauna. 

Amb gran satisfacció, l'Ajuntament d'Argentona desitja destacar que més de 70 persones van tenir l'oportunitat de participar en aquestes rutes guiades de primavera. La diversitat dels recorreguts i les activitats proposades van permetre a les persones assistents conèixer a fons els tresors amagats de la localitat, mentre gaudien d'una experiència enriquidora i entretinguda. 

Agraïm a totes les persones el seu entusiasme i suport, us esperem l'any vinent amb més rutes!

A continuació, algunes fotos de les rutes guiades de 2023:

 Fets i llegendes 1

Fets i llegendes 2

Fets i llegendes 3

Fets i llegendes 4

Fets i llegendes 5

Ruta modernista 1

Ruta modernista 2

Ruta modernista 3

Ruta modernista 4

Ruta modersnita 5

Ruta font a font 21

Font a font 2

Font a font 4

 Font a font 5

Font a font 6

Font a font 34

 Us esperem a la propera edició de les Rutes Guiades de Primavera!!! No us ho perdeu!

Informació publicada el 13 de juny de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: