Notícies
Publicat el 07.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La campanya "Compra i descobreix Catalunya" ja ha començat
Per cada compra en els comerços argentonins adherits a la campanya s'entrarà al sorteig d'estades dobles a municipis d'arreu de Catalunya
Ana Alonso i Rubén Navas

Aquest mes de juny ha arrencat amb la quarta edició local de la campanya "Compra i Descobreix Catalunya". En una entrevista a l'A Mig Matí, els tècnics de promoció econòmica, Rubén Navas i Ana Alonso, han explicat que durant aquest mes totes les persones que comprin als comerços d'Argentona adherits a la campanya poden optar a premis. Només cal que omplin la butlleta i la dipositin al mateix comerç per participar-hi. En joc hi ha experiències per a dues persones en un dels 34 municipis catalans membres de la Xarxa.

Els tècnics han detallat que els comerços participants estan identificats amb un cartell de la campanya. El sorteig i els noms de les persones guanyadores es donaran a conèixer el 7 de juliol. Aquest és un projecte col·laboratiu entre administracions locals de Catalunya que pretén donar suport al comerç de proximitat i promocionar el turisme local.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800