Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
L'Enotast, una experiència gastronòmica singular

El passat diumenge 4 de juny es va dur a terme amb gran èxit l'Enotast, esdeveniment impulsat pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella i organitzat per l'Ajuntament d'Argentona. Aquesta activitat, que és un tast de vins de la DO Alella maridat amb productes locals de proximitat, cercava promoure i sensibilitzar a les persones assistents sobre la riquesa i cultura vitivinícola del territori DO Alella. L'Enotast va resultar ser una grata experiència per a totes les persones presents, que van ser un total de 24.

En un ambient acollidor al Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament d'Argentona, es va obrir la jornada gastronòmica amb la benvinguda institucional a càrrec de la nostra alcaldessa, Gina Sabadell, i la regidoria de Promoció Econòmica, Anna Sánchez. Una vegada acabada la presentació, es va donar pas al sommelier, en Marc Guallar, que va conduïr el tast de vins d'una manera molt amena i propera. La seva guia va ser molt apreciada per les persones assistents i va facilitar que participessin activament en el tast.

Es van degustar els reconeguts vins "Bouquet d'Alella Blanc" i el "Foranell Pansa Blanca" de Quim Batlle, casats amb les tapes tailandeses elaborades pel restaurant "La Curiosa Vins i Thai"; un padthai vegetarià i un arròs amb curri groc i pollastre. La proposta gastronòmica no va deixar indiferent a ningú, el públic assistent va elogiar la qualitat dels vins i l'harmonia amb les tapes.

El tast va ser dissenyat especialment perquè poguessin gaudir de l'experiència gastronòmica tant les persones més aficionades al vi com les persones que s'estan iniciant en aquest món. 

Agraïments a totes les persones assistents que van participar en l'Enotast, al restaurant La Curiosa Vins i Thai per la seva col·laboració i al Consorci de Promoció Enoturística DO Alella i al sommelier per impulsar aquests tipus d'activitats i fer valdre el gran vi del nostre territori.

A continuació, algunes fotos de l'esdeveniment:

Presentació

Tast de vins 2023

Vi

Bouquet

Padthai

Foranell

Arrois

Tast

Informació publicada el 6 de juny de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: