Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Enquesta de necessitats formatives pel Servei de Inserció i Formació

Des del SEMPRE volem conèixer i atendre les necessitats formatives que teniu per poder oferir les millors oportunitats de formació per a totes i tots vosaltres. A través d'aquesta enquesta podrem conèixer les vostres preferències i ajustar l'oferta formativa a les vostres necessitats concretes.

bANNER

Per tal de comprendre i atendre de manera més efectiva les necessitats formatives de les persones del nostre municipi, hem obert una enquesta dissenyada específicament per recollir informació rellevant sobre les vostres necessitats formatives, amb l'objectiu de poder ajustar l'oferta formativa que oferirem els propers mesos a les vostres preferències, tenint en compte també les necessitats del mercat actual.

La formació i el desenvolupament d'habilitats professionals són elements fundamentals pel creixement personal i laboral. En particular ens dirigim a aquelles persones del municipi que es troben en situació d'atur. Mitjançant aquesta enquesta, busquem obtenir informació detallada de les àrees de major interès, així com de les competències i habilitats que voleu adquirir.

Valorem la participació de cada un de vosaltres i les vostres respostes ens proporcionaran informació que ens permetrà prendre millors decisions i desenvolupar programes formatius més efectius i pertinents.

Agraïm la vostra participació, a continuació teniu l'enquesta.

 FES CLIC AQUI PER OMPLIR L'ENQUESTA

Informació publicada el 30 de maig de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: