Notícies
Publicat el 25.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susanna Portabella: 'L'equip continuarà creixent i gaudint'
L'entrenadora ha anunciat el comiat a la banqueta del sènior femení després d'assolir l'ascens i tanca així una etapa que va començar la temporada del 2015
cba sènior femení comiat 2023

Els tècnics, Susanna Portabella i Lluís Roca, han anunciat que deixen la banqueta del sènior femení. En una entrevista a l'A Mig Matí, Susanna Portabella, ha argumentat que amb l'ascens a Primera Catalana assolit considera que és un bon moment per tancar una etapa que va iniciar la temporada 2015-16. L'entrenadora ha reconegut que ja enyora a les seves jugadores, però que d'ara endavant les continuarà animant des de la grada alhora que continuarà vinculada al club.

En la darrera jornada, la plantilla va retre un emotiu homenatge al cos tècnic i a la jugadora Miriam Balmes, que s'acomiadava de les pistes de bàsquet després d'una històrica trajectòria de trenta anys. Susanna Portabella s'ha mostrat convençuda que aquest equip continuarà creixent i millorant en la nova categoria així com els ha deixat un darrer missatge: "continueu gaudint del bàsquet, us estimo!".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800