Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
La Plaça Nova s'omple d'energia i compromís per reivindicar el Comerç Just

El passat dissabte 20 de maig la Plaça Nova d'Argentona es va omplir d'energia i compromís per reivindicar i promoure el Comerç Just amb diferents activitats lúdiques apte per a tots els públics. 

Al llarg del matí del passat 20 de maig es van fer diverses activitats lúdiques per gaudir en família i per afavorir aquest model de comerç equitatiu, respectuós amb els drets humans, laborals i socials, que fomenta les pràctiques justes i vetlla per la protecció del medi ambient.

Es va començar el dia amb una "Xocolatada pel Comerç Just", amb la col·laboració de la fundació Grup Tercer Món i els alumnes de 4t d'ESO del Servei comunitari l'IES d'Argentona. Més tard les persones assistents es van unir a un emocionant Flashmob per la causa, amb la col·laboració de l'Estudi de dansa Pas X Pas i els alumnes del Servei comunitari. I per acabar, els alumnes de 4t d'ESO van llegir el manifest a favor del Comerç Just, per recordar al món que hem d'avançar cap a un model que posi la vida al centre, que asseguri i vetlli per les pràctiques justes, pel respecte al medi ambient i pels drets humans.

Us deixem a continuació el vídeo del Flashmob i algunes fotografies de l'acte:

Flashmob

Xocolatada

Xocolata

Informació publicada el 24 de maig de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: