Notícies
Publicat el 19.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les cooperatives escolars arriben a la darrera fase del projecte CUEME
Aquest divendres cinc cooperatives han sortit al carrer per recaptar diners
'Ki2' de l'escola Bernat de Riudemeia

Un any més, les cooperatives escolars d'Argentona ('Peticope' de l'escola Sant Miquel del Cros, 'Tots Som Neurones' i 'Manualitat i Creativitats' de l'Escola Les Fonts, 'Ki2' de l'escola Bernat de Riudemeia i 'Tots Triem' de l'escola Argentona) han tornat a fer parada al Carrer Gran i a la Plaça Nova per posar a la venda els seus productes elaborats per ells/es mateixos/es, arribant així a la darrera fase del projecte CUEME que s'ha treballat a les escoles durant tot el curs escolar.

Durant tot el matí, l'alumnat ha posat en pràctica les seves habilitats comunicatives per vendre molts productes durant el mercat setmanal dels divendres, aconseguir el màxim de beneficis i poder fer una aportació a les ONG a les quals han decidit destinar part dels seus guanys. 

Abans de sortir al carrer a vendre els productes, el programa TikTak ha rebut, aquest matí, representants de la cooperativa 'Ki2' de l'escola Bernat de Riudemeia per explicar tot el procés que han hagut de seguir. Podeu veure les imatges al Facebook i Instagram de Ràdio Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800