Notícies
Publicat el 12.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Servei Comunitari: L'aprenentatge de la plena ciutadania
Ràdio Argentona ha ofert avui un programa especial des de l'institut
alumnes

"La tasca de l'escola no és només la formació reglada, sinó també cal formar als joves com a ciutadans del dia de demà". Aquesta afirmació resumeix el que ha explicat aquest matí Asensi Sánchez, professor responsable del Servei Comunitari de l'Institut, al programa de ràdio que s'ha fet des del Centre. Acompanyat de Marta Rovira, cap d'estudis del centre, i Laura Gállego, regidora de joventut,  ha posat en valor les accions educatives que permeten als estudiants anar prenent consciència de la importància de vincular-se a la societat en la que viuen.

Posteriorment, han pres la paraula alumnes de 4t d'ESO per explicar al programa la seva experiència participant en el Servei Comunitari. Els joves han treballat com a voluntaris amb Creu Roja al Gran Recapte d'Aliments; amb el Banc de Sang, realitzant campanyes de sensibilització i comunicació; com a assistents de l'organització, a la prova Burriac Xtrem que organitza el Grup de Muntanya d'Argentona. I, fins i tot, a les escoles d'Argentona, en un programa d'atenció emocional adreçat als més menuts.

La segona hora del programa ha estat conduïda pel grup d'estudiants que ha fet el Servei Comunitari a Ràdio Argentona. Ells han estat els encarregats de moderar el primer debat entre les candidates i candidats a l'alcaldia d'Argentona.  

Ja podeu veure l'àlbum fotogràfic

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800