Notícies
Publicat el 10.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Diumenge torna la Marxa de les Fonts
Ja són obertes les inscripcions de la 26a edició que arrencarà de l'Escola Bernat de Riudemeia i comptarà amb dos recorreguts
Marxa de les Fonts

Aquest diumenge se celebra la 26a edició de la Marxa de les Fonts que organitza el Grup de Muntanya d'Argentona (GMA). Una de les integrants de l'entitat, Montse Sans, ha explicat a l'A Mig Matí que hi haurà un recorregut de 8 quilòmetres i un de 13 quilòmetres. En el quilòmetre 6 del recorregut serà quan els participants podran acabar de decidir si segueixen la marxa més llarga o, per contra, acaben la curta.

La sortida de la Marxa de les Fonts arrencarà lliurement entre les 8 i les 9 del matí des del pati de l'Escola Bernat de Riudemeia. Aquest centre també acollirà l'arribada, ja que com ha assegurat Sans: "és un espai idoni per fer l'entrepà en un clima de germanor". Les inscripcions ja es poden formular al web o presencialment el mateix dia de la marxa. Tenen un preu per a socis del GMA de 12 euros, pels no socis de 16 euros i de 5 euros pels menors de catorze anys.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800