Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Més de 300 professionals visiten la 1ª Fira Maresme EcoConstruïm

Ahir, dijous 27 d'abril de 2023, es va celebrar la 1ª edició de la "Fira Maresme EcoConstruïm" i va ser tot un èxit en termes de participació, assistència i organització. Durant el transcurs de la jornada hi van assistir més de 300 professionals del sector de la construcció i es van acollir un total de 28 firmes expositores del territori! 

L'esdeveniment va tenir lloc al centre de innovació tecnològica EcoHUB de Cabrera de Mar, i en aquest espai es van donar a conèixer les últimes tendències del sector de la construcció en termes de innovació i sostenibilitat, i es van presentar noves solucions i tècniques que estan canviant el futur de la construcció.

A les 09:00h es va donar la benvinguda a totes les persones assistents, i es va fer l'apertura de la jornada. Tot seguit es va donar pas als 28 expositors de la fira, tres d'ells del municipi d'Argentona; Solarfix, Vive la madera i Dbambu, i que van rebre la visita de la regidora de Promoció Econòmica, Anna Sánchez. També van iniciar-se les ponències i taules de debat, on es van realitzar més de 20 intervencions expertes al llarg del dia

Es van exposar i intercanviar coneixements sobre cap a on ha de discórrer la transformació del sector de la construcció i es van tractar temes tan importants com ara  les noves tecnologies 4.0 i les innovacions en sistemes d'industrialització, digitalització i les noves solucions en termes d'eficiència i sostenibilitat, així com les darreres tendències en materials i productes que transformaran l'ecosistema de la construcció del Maresme. 

A les 18:00h es va fer l'acte de cloenda i es va donar per finalitzada la 1ª Fira Maresme EcoConstruïm, amb una valoració de les persones participants i assistents molt positiva en tots els sentits. En breus us compartirem el video-resum de la fira.

A continuació algunes fotos de la jornada:

Networking

Ponencia

Piscina

Ponencia

Foto

 Foto

foto

Networking

Jardi vertdical

I també el programa de la jornada:

Programa

Programa

Fitxer: programa_EcoContr_008__1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 611.41 kB

Informació publicada el 28 d'abril de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: