Notícies
Publicat el 18.04.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
ACiS organitza una fira per Sant Jordi
Tindrà lloc el matí del 23 d'abril a la Plaça Nova
ACiS Sant Jordi

Argentona Comerç i Serveis (ACiS) proposa diverses activitats per aquest Sant Jordi. La presidenta de l'entitat, Maria Gómez, i la dinamitzadora, Maite Sànchez, destaquen la fira que tindrà lloc el mateix diumenge 23 d'abril a la Plaça Nova i que comptarà amb una trentena de parades. Hi participaran botigues de la vila i productors i establiments d'altres municipis. Sànchez assegura que la crida ha estat tot un èxit i que, fins i tot, han hagut de tancar les inscripcions per manca d'espai. Al llarg del matí es realitzaran tallers infantils i també hi haurà un photocall amb els personatges de Sant Jordi.

Durant tot el cap de setmana de Sant Jordi el comerç serà el protagonista perquè el dia abans, dissabte, ACiS també organitza la botiga al carrer.

D'altra banda, l'entitat està duent a terme un concurs de cal·ligrames, que podeu veure al llarg d'aquests dies als aparadors de les botigues associades i a l'Instagram de l'entitat. En total hi ha 34 cal·ligrames o poemes visuals relacionats amb Sant Jordi elaborats pels alumnes de 1r d'ESO de l'Institut. Tothom pot votar a través de les xarxes socials i les publicacions que tinguin més 'm'agrades' rebran un petit premi.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800